Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 20.04.2013.
00:10
Beta A
Srpska radikalna stranka najavila je da će u ponedeljak u Beogradu održati skup pod nazivom "Ne damo Kosovo" u znak protesta što je srpska delegacija parafirala sporazum u Briselu.
Subota 20.04.2013.00:21
Sav protest je bez smisla ako se ne izdejstvuje referendum-Kosovo ili EU,pa da se već jednom vidi za što je Srbija i ko se iza čega skriva.Jedino tim putem će sve maske pasti drugo je sve besmisleno.
Subota 20.04.2013.00:26
Ништа није бесмислено шта год су радикали урадили или ће урадити. Зато Шешељ робија, не зато што је крив.
Subota 20.04.2013.00:30
ТО ЈЕ НАЈВЕЋА ГРЕШКА ПОСТАВЉЉАТИ ПИТАЊЕ КОСОВО ИЛИ ЕУ, ТО У ОПШТЕ НЕ ТРЕБА ДОВОДИТИ У ПИТАЊЕ, ТРЕБА ЛИ НЕКОГ ДА ПИТАМО ДАЛИ ЈЕ КОСОВО НАШЕ И ДАЛИ ЖЕЛИМО ДА СЕ ОДРЕКНЕМО ОНОГА ШТО ЈЕ ОД ПОСТОЈАЊА СРБА И СРБИЈЕ БИЛО НАШЕ, ШТА АКО И РЕФЕРЕНДУМ БУДЕ НАМЕШТЕН КАО ШТО СУ И ИЗБОРИ БИЛИ И НАМАГАРЧЕ НАС ОПЕТ ПА ОСТАНЕМО БЕЗ КОСОВА, КОСОВО ЈЕСТЕ СРПСКО И ТУ НЕМА НИКАКВО ПИТАЊЕ ДА СЕ ПОСТАВЉА, РЕФЕРЕНДУМ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ РАСПИШЕ ЈЕ ЕУ ДА ИЛИ НЕ И КРАЈ, СВЕ ОСТАЛО СУ БУДАЛАШТИНЕ, ОВИ ИЗРОДИ СУ ВЕЋ ПРИХВАТИЛИ 99% САМОПРОГЛАШЕНИ КОСОВСКИ УСТАВ АЛИ НЕ И НАРОД !!!
Subota 20.04.2013.00:44
Izgleda da treba pitati,jer kako ispade svi su samo deklarativno za Kosovo.Kako da bez glasa naroda osporiš odluku onih za koje je narod glasao da odlučuju u njihovo ime. Ašto se tiće krađe ,poštena čovjeka ne možeš pokrasti jedino lopova možeš kupiti.
Subota 20.04.2013.11:25
Ne moze referendum (Kosovo "ILI" EU). Moze samo EU jer je Kosovo sastavni deo Srbije i sa njim se ne trguje !!!!!!
Subota 20.04.2013.00:42
Хитно!!! Радикали Требају сад Рушити Власт, Протести и Демонстрације, сваки дан треба на улицу... Требају што пре Изборе, брзо ће Др. Војислав Шешељ Кући и спасити Србију! Једино је он никада променијо мишљење, од увјек има исти став, најбитнија је Србија и само Србија и Народ Србије и све ће радити у интересу Србије, за Народ и све грађани Србије било које Вјере! Једино он зна како треба разговарати са западом, нема предаје никада нема страх од било каквог ултиматума!!! Србија има Праве Пријателје као ђто су н.п. Русија, Кина и земље које нису признале Косово!!!
Subota 20.04.2013.00:47
A što bi dobio time da rušiš i pališ Srbiju ? Što se svi bojite jedinog normalnog načina a to je REFERENDUM .Kosovo ili EU jer jedno i drugo ne može sza tvorce četvrtog rajha .
Subota 20.04.2013.00:54
Нисам ја мислио на силу, мирне шетње и демострације, нисам ни мислио да се пали Србију, него на Дипломатски Наћин тражити Изборе, без насиља и употрбе силе!!! Тако сам мислио и у будуће кад се врати Др. В. Шешељ у Србију, једино он може и без употребе силе и рата да ријеши та питања око ЕУ а питање о Косову непостоји, јер је и биће увјек део Србије!!!
Subota 20.04.2013.03:42
Nemogu da vjerujem da neko misli da u danasnjem svijetu nesto moze da se dobije mirnim putem od bjelosvjetskih lopova.Ko je jos dobio drzavu bez krvi i rusenja,za pregovarackim stolom se jedino potpisuje kapitulacija kao sto su prestavnici nase vlasti uradili u Briselu.Svi koji su danas na vlasti u Beogradu su silom rusenjem i palenjem dosli na vlast.Da li neko misli da ce napustiti vlast mirnim putem?Ovakve lopove i silom ce mo tesko oterati sa vlasti.Iza njih stoje bjelosvjetski mocnici a raspolazu sa vojskom i policijom.Narod im je dozvolio da promjene zakon pa ako neko povisi ton ili kaze bilo sta protiv njih mogu da hapse i da te okrive za govor mrznje.
Subota 20.04.2013.03:56
Tako da je jedino rjesenje sakupiti se u Beogradu u sto vecem broju da se protestuje danonocno,da se blokiraju svi tranzitni putevi kroz Srbiju pa neka Turci i evropljanji idu kroz Madjarsku,Rumuniju i Bugarsku kao 90tih,tako da cjela evropa osjeti sta moze da ih snadje kad nam otimaju nasu djedovinu kolijevku Srbije.Evropa transportuje mnogo robe kroz Srbiju velike se pare vrte svaki dan.Samo na ovaj nacin i da istrajemo do kraja mozemo postici nesto,mirne setnje i sitni protesti su gubljenje vremena.Slozno svi masovni protesti blokada puteva,referendum da se vidi misljenje naroda to je put ka rjesenju.Sjetimo se kako su oni dosli na vlast 5- og oktobra to je jedini nacin za promjene.
Subota 20.04.2013.08:30
Haha ! I da pobede Dveri na izborima ostace sve isto. Narod ce ponavljati dobro poznat Balkanski sindrom '' takva je drzava '' A da ne govorim o SRS,DSS i ostalima. Ovde dolaze jedni te isti ljudi...jedno te isto ponavljaju, a ne shvataju da gube vreme...to mi nikako ne ulazi u glavu !
Subota 20.04.2013.14:15
Kakav referendum i gluposti, to je bacanje para. Svu snagu i energiju treba uloziti u ostvarivanje i uvezbavanje plan za oslobodjenje Kosova. Jednom kvartalno izvoditi vojno takticke vjezbe na cijeloj teritoriji Srbije i svim potencijalom. Paralelno ekonomski, kulturno, tj na svim poljima ostvarivati samo jedan te isti cilj. 50% drzavnih institucija premjestiti na Kosovo i naseljavati ga planski sa dosta benificija i programa za omladinu. Itd itd . Onda kad se desi situacija, jedno lijepo jutro sporovesti konacno tu vojnu vjezbu u praksu. Sloboda ili smrt

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)